Geen uren voor de spiegel en toch een perfecte make-up?
Huidverzorging Keller-Cremers maakt dit voor u mogelijk met permanente make-up.

Wat is permanente make-up?
Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna en of u nu lacht of huilt, uw make-up blijft perfect. Ook als u wat minder goed ziet van dichtbij zodat u wat minder makkelijk uw eyeliner aanbrengt, is permanente make-up een uitkomst.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?
Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Huidverzorging Keller-Cremers werkt met pigmenten die goedgekeurd zijn door de Keuringsdienst van Waren en apparatuur die veilig en betrouwbaar is.

Wenkbrauwen en eyeliners
Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan haartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Ook als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit ‘nagenoeg onzichtbaar’ worden hersteld.

Voor behandeling
Na behandeling

Eyeliners laten uw ogen altijd spreken. Diepliggende ogen kunnen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdiger uitstraling geven. Voor lenzendragers is permanente make-up een uitkomst. Ook voor mensen met allergische reacties op oogmake-up is permanente make-up uitermate geschikt.

Voor behandeling
Na behandeling

De eyeliner en wenkbrauwen kunnen naar wens in diverse kleuren worden aangebracht. Wij adviseren u graag over de kleuren die het best passen uw huid en ogen.

Hoe lang heeft u plezier van een behandeling?
Permanente make-up van wenkbrauwen blijft gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer mooi. Bij eyeliners kan een ander type pigment gebruikt worden. Hierdoor blijft de eyeliner zelfs nog langer zitten.

Lipliners
Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Voor een voller effect is het ook mogelijk om uw lippen deels in te kleuren. Dit geeft de mond een voller effect.

Voor behandeling
Na behandeling

Veiligheid, hygiëne en vergunningen
Het Ministerie van Volksgezondheid ziet nauwlettend toe op de werkwijze en hygiëne van schoonheidssalons die permanente make-up aanbieden. Huidverzorging Keller-Cremers is gecertificeerd voor het mogen aanbrengen van permanente make-up (zie voor het overzicht van vergunningen: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl ). Wij werken alleen met pigmenten die voldoen aan de Europese richtlijnen en de Keuringsdienst van Waren.