Microdermabrasie, wat is het?
Microdermabrasie is een intensieve gezichtspeeling, die zorgt voor de verwijdering van dode huidcellen van de bovenste laag van uw huid. Dode huidcellen veroorzaken vaak een doffe of vale huid. Met de Derma Genesis, het microdermabrasie apparaat, worden ultrafijne kristallen over uw huid geblazen en samen met de dode huidcellen weer afgevoerd. Uw huid voelt weer glad en fris aan!

In principe is microdermabrasie geschikt voor elk huidtype.

Wat mag u verwachten van microdermabrasie?
De behandeling kan variëren van een lichte peeling tot een intensieve behandeling voor een langdurig resultaat. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd. Waarschijnlijk zult u direct na de eerste behandeling al verbeteringen in de structuur en het uiterlijk van uw huid opmerken. Het resultaat is dan al zichtbaar en voelbaar gladder!

Om een optimaal resultaat te bereiken, wordt een korte kuur aangeraden. Voordat u deze kuur start, zullen wij met u de behandeling doornemen tijdens een korte intake om er zeker van te zijn, dat er geen contra-indicaties zijn. Bij bepaalde ziektebeelden is microdermabrasie niet wenselijk.

Een korte kuur geeft een gladde, stevige en frisse huid, die zacht aanvoelt. Rimpels en fijne lijntjes vervagen en oneffenheden verdwijnen. Om het behaalde resultaat te behouden kan daarna worden volstaan met een herhaling van de behandeling om de zes weken.

Microdermabrasie werkt ideaal bij:
•fijne rimpeltjes en lijntjes
•grove poriën
•huidveroudering
•door de zon beschadigde huid
•(hyper)pigmentatie
•rokershuid
•futloze, ruwe en droge huid
•vette huid of acnéhuid

Ook zijn deelbehandelingen mogelijk. Dat wil zeggen dat niet het gehele gezicht wordt behandeld, maar alleen een probleemzone.

Informatie
Wilt u uitgebreidere informatie over deze behandelmethode, maak dan telefonische en afspraak. Onze huidspecialistes kunnen u dan nader informeren.

Lijntjes ogen voor de behandeling
Lijntjes ogen na de behandeling