Armen, benen, oksels, bikinilijn en gezicht zijn zones waar overtollige haargroei voor velen niet gewenst is.

Wij kunnen u twee methodes bieden voor definitieve ontharing, naast de traditionele harsmethode.

Lichtflitsontharing

Lichtflits biedt u de mogelijkheid definitief af te rekenen met ongewenste haargroei!

Methodes als scheren, harsen en epileren bieden een tijdelijke oplossing. De haargroei komt hoe dan ook terug. Behandeling met lichtflits, LHE, biedt een permanente oplossing voor het probleem van overbeharing. LHE staat voor light, heat, energy: licht warmte en energie en is zeer huidvriendelijk.

Wat is lichtflitsontharing en hoe werkt het?
Het LHE-apparaat wordt op het te behandelen gebied gezet en geeft een lichtflits af. De flits concentreert zich op de haar en niet op de huid. Het licht wordt omgezet in warmte, die de haar vernietigt. Lichtflitsbehandeling is nadrukkelijk geen laser of IPL.

Wat kost een behandeling en hoe lang duurt deze?
Het enige eerlijke antwoord hierop is een advies op maat, omdat er veel persoonlijke factoren meespelen, zoals de dikte en dichtheid van de beharing en de kleur van huid en haar. Omdat een haar een aantal groeifases kent, komt u een aantal keren terug.

Wanneer is het verstandig om te beginnen?
Het is verstandig op tijd te beginnen als u om een bepaalde reden over enige tijd een behandeling afgerond wilt hebben. Als u bijvoorbeeld voor het volgend jaar zomer klaar wilt zijn, is het verstandig om nu in het najaar te starten.

Is een lichtflitsbehandeling pijnlijk?
Tijdens de flits van het apparaat, die even lang duurt als de flits van een fototoestel, voelt u een prikkeling. Deze kan, afhankelijk van de persoon, op sommige plaatsen duidelijker voelbaar zijn dan op andere plaatsen. Meteen na de flits is de prikkeling weg en blijft de sensatie ook weg.

Kan iedereen behandeld worden met lichtflits?
Nee, niet iedereen kan worden behandeld. Indien u bepaalde medicijnen gebruikt, epilepsie heeft of zwanger bent, is het niet raadzaam om u te laten behandelen met lichtflits. Dit wordt tijdens de intake met u besproken.

Elektrisch ontharen
Een andere oplossing voor definitieve ontharing is elektrisch ontharen. De haar wordt door middel van een ragfijn naaldje en warmtegeleiding verwijderd. Zeker voor het gezicht met de meest stugge, pigmentloze - of slechts een enkele ontsierende haar is dit vaak de beste methode. Klik op de onderstaande link van ANBOS voor meer informatie over elektrisch ontharen: http://www.anbos.nl/pages/166/Consument/Specialisaties/Ontharen/Elektrisch-ontharen.html

Harsen
Harsbehandelingen zijn mogelijk voor gezicht en lichaam.

Afspraak
Bent u geïnteresseerd, dan maken wij graag geheel vrijblijvend een afspraak met u voor een intake.

Vanwege onze ANBOS-certificering voor elektrisch ontharen kunt u, afhankelijk van uw verzekeringsvorm, in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar.